Om oss

EasierDays ble startet opp som CRM-bransjens askeladd. Gründerne fikk grå hår av å se på alle utfordringene som små og mellomstore bedrifter fikk med noe så banalt som programvare for oppfølging av kunder.

Det fantes rett og slett ingen gode løsninger på markedet i prisklassen under 100.000 kroner. For å stoppe utviklingen av et altfor tidlig gråskjær i håret bestemte oss for å gi vårt bidrag. Resultatet er EasierDays. Flere av oss hevder å kunne se tilbakevirkende kraft - også på hodet.

EasierDays er i dag et eget selskap eiet av Webhuset Invest AS. Webhuset er et helnorsk selskap med over 10 år gamle tradisjoner. Med andre ord et virkelig tradisjonsrikt selskap i webbransjen som har bevist sin soliditet til det fulle.

Vi er norske og vi holder til midt på Torgallmenningen i Bergen sentrum. Det begrenser imidlertid ikke våre internasjonale ambisjoner. Vi er allerede tilstede i andre europeiske land gjennom samarbeidsavtaler. Flere land er underveis.

Hva er CRM?

Customer Relationship Management. Mange kjenner akronymet og vil finne likhetstrekk mellom tradisjonelle CRM-systemer og EasierDays.

CRM er verktøy for å ta vare på den gode kunderelasjonen. EasierDays er et slikt verktøy. Bare litt annerledes. Prøv oss så forstår du.

FAKTA

Eier: Webhuset Invest AS

Antall ansatte: 11

Etablert: 2006

Hovedkontor: Bergen, Norge

Channel partner i Norge: Elkjøp